Despre noi


Societatea este Partener Strategic al producatorului mondial Total Lubricants pe regiunea sud-est a tarii, fapt care atestă capacitatea companiei de a genera rezultatele așteptate de parteneri.

Înființată în anul 2002, obiectivul societății era, atunci, în exclusivitate comerțul cu lubrifianți. Acest simplu comerț s-a transformat imediat într-un serviciu tehnic de înaltă performanță, care ofera consultanță clienților și partenerilor de afaceri în probleme de lubrifiere și filtrare.


Calitatea serviciilor, promptitudinea livrărilor și seriozitatea pe care o avem în relațiile cu partenerii, sunt principalele atuu-uri ale companiei.

In prezent, datorita experientei de peste 16 ani, a specializarii personalului cat si a unui nomenclator complex de produse, suntem capabili sa oferim solutii profesionale de lubrifiere si filtrare in orice domeniu, in orice industrie.

Hai la noi în echipă!


Suntem în căutarea unui coleg(ă) care să ne ajute în vânzări și la întreținerea clienților actuali. Să prezinte și să vândă produsele, oferind toate informațiile necesare despre acestea. Să găsească soluții, cu ajutorul actualilor colegi, pentru cerințele clienților. Se acordă toate beneficiile postului cât și suportul colegilor. Daca sunteți interesat(ă) vă rugăm să ne lăsați CV-ul dvs.

Va asteptam cu drag sa va convingeti.

0744674516

0749047527


Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.